MULTI SPLIT sustavi
Rješenje za više prostorija

Ušteda prostora

Dok se Single-Split sustavi sastoje od jedne unutarnje i jedne vanjske jedinice koje su povezane bakrenim vodom, kod Multi-Split sustava moguće je priključiti do pet unutarnjih jedinica po vašem izboru na jednu jedinu vanjsku jedinicu.
Multi-Split sustavi prikladni su za razne klimatske zone i za više prostorija ili velike prostorije. Vrlo važne prednosti su mali potreban prostor za vanjsku jedinicu te jednostavna ugradnja.

Opširnije u KATALOGU

Unutarnje jedinice

Daiseikai 9 - R32
PREMINUM SINGLE-SPLIT
Daiseikai 9 spaja dobar dizajn s komforom i učinkovitošću na visokoj razini. Savršene karakteristike rada za vanjsku i unutarnju jedinicu u kombinaciji s vječno modernim dizajnom i visokokvalitetnim sustavom filtra za zrak.

Shorai premium  - R32
DODATNA VRIJEDNOST
Komforna zidna jedinica gornje srednje klase s plazma sustavom filtara za zrak i upravljačkim komponentama više klase. Za primjenu s 1:1 Single vanjskom jedinicom ili u kombinaciji s dodatnim unutarnjim jedinicama na multi vanjskoj jedinici za 2 do 5 prostorija.

Suzumi plus - R32
MNOGOSTRANI ALLROUNDER
Klasična zidna jedinica ima sedam brzina ventilatora, Hi Power, Quiet funkciju, ekološki pogon i način rada „Comfort Sleep”. Posebni filtar IAQ čisti zrak u prostoriji s pomoću enzima.

Seiya - R32
KOMPAKTNA POČETNA KLASA
Kompaktna zidna jedinica početne klase SEIYA sa standardnim filtrom za zrak. Za primjenu s 1:1 Single vanjskom jedinicom ili u kombinaciji s dodatnim unutarnjim jedinicama na multi vanjskoj jedinici za 2 do 5 prostorija.

Konzola - R32
POGODAN ZA SVAKU PROSTORIJU
Manja je od standardnog grijača, a ima funkcije grijanja i hlađenja. Možete birati između različitih ispusta zraka i brzina ventilatora. Jedinstven efekt grijanja poda osigurava topla stopala. Posebni filtar IAQ čisti zrak u prostoriji s pomoću enzima.

Kazetna - R32
UDOBNO PUHANJE ZRAKA U RASPONU OD 360°
Tanki panel s dimenzijama od samo 62 x 62 cm za savršen izgled stropa. Opcionalni osjetnik za prepoznavanje prisutnosti osoba štedi energiju kad nema nikoga u prostoriji.

Kanalna - R32
NEVIDLJIVA KLIMATIZACIJA
Neovisno o obliku vaše sobe – kanalne jedinice svugdje osiguravaju ravnomjerne temperature. Zrak se može uvoditi u prostoriju neprimjetno putem jednog ili više ispusta zraka.

Vanjske jedinice

Multisplit  - R32
VANJSKE JEDINICE
Na vanjsku jedinicu može se priključiti maksimalno 5 pojedinačno kombiniranih unutarnjih jedinica. Time se znatno smanjuje vrijeme instalacije i potreba za prostorom u vanjskom području.