RAV sustavi
Rješenje za jednu prostoriju

Jednostavna integracija i učinkovitost

Sljedeće unutarnje jedinice prikladne su za rješenja za jednu prostoriju za komercijalnu upotrebu. Stručni partner tvrtke TOSHIBA pomoći će vam pri odabiru i planiranju.

Opširnije u KATALOGU

 

 

Svestrani uređaj
Jedinice je moguće primijeniti u maloj prostoriji i u velikim trgovinama.

Hlađenje ili grijanje
Sustav prema želji hladi ili zagrijava prostoriju. Time omogućuje rad tijekom cijele godine.

Do četiri unutarnje jedinice
Za optimalnu raspodjelu zraka moguće je kombinirati više unutarnjih jedinica.

Mogućnost neprekidnog rada
Za prostorije za tehniku, skladištenje ili laboratorije potrebna je točno određena klima prostorije, i to tokom cijele godin

Unutarnje jedinice

Zidni uređaj R32
SVESTRANI UREĐAJ ZA KOMFOR
Zidna jedinica za sustave za jednu prostoriju RAV za kombiniranje s vanjskim jedinicama Digital Inverter, Super Digital Inverter i Digital Inverter BIG za radnu tvar R32 ili R410A. Sa svojim diskretnim dizajnom te zidne jedinice primjerene su za urede, trgovine, hotele, tehničke prostorije, restorane, itd. Dostupne su u četiri stupnja snage od 2,5 do 7,0 kW.

60x60 tanka kazeta R32
SAVRŠEN U EURO-RASTERU
4-smjerna Euroraster kazeta za sustave za jednu prostoriju RAV za kombiniranje s vanjskim jedinicama Digital Inverter i Super Digital Inverter za radnu tvar R32. Savršen izgled na stropnom rasteru, dostupna u tri stupnja snage od 2,5 do 5,0 kW.

SMART kazeta R32
VISOKOUČINKOVITI KLASIK OD 360°
4-smjerna visokoučinkovita kazeta za sustave za jednu prostoriju RAV za kombiniranje isključivo s vanjskim jedinicama Super Digital Inverter za radnu tvar R32. Individualni komfor, i za veće prostorije s velikim potrebama učina. Dostupne u četiri stupnja snage od 5,0 do 12,5 kW.

Standardna kazeta R32
KLASIK OD 360°
4-smjerna standardna kazeta za sustave za jednu prostoriju RAV za kombiniranje s vanjskim jedinicama Digital Inverter, Super Digital Inverter i Digital Inverter BIG za radnu tvar R32 ili R410A. Individualni komfor, i za veće prostorije s velikim potrebama učina. Dostupne u četiri stupnja snage od 5,0 do 12,0 kW.

Stropna jedinica R32
SAVRŠENI AMBIJENT
Podložna jedinica za sustave za jednu prostoriju RAV za kombiniranje s vanjskim jedinicama Digital Inverter, Super Digital Inverter i Digital Inverter BIG za radnu tvar R32 ili R410A. Elegantan dizajn sa zaobljenim rubovima i velikim lamelama za dovod i odvod zraka za optimalno strujanje zraka. Dostupne u pet stupnjeva snage od 3,6 do 12,5 kW.

Standardna kanalna jedinica R32
NEVIDLJIVI KLASIK
Standardna kanalna jedinica za sustave za jednu prostoriju RAV za kombiniranje s vanjskim jedinicama Digital Inverter, Super Digital Inverter i Digital Inverter BIG za radnu tvar R32 ili R410A. Zrak se može uvoditi u prostoriju neprimjetno uz najmanju brzinu putem jednog ili više ispusta zraka. Dostupne u četiri stupnja snage od 5,0 do 12,5 kW.

Tanka kanalna jedinica R32
ZA OGRANIČENA MJESTA
Tanka kanalna jedinica za sustave za jednu prostoriju RAV za kombiniranje s vanjskim jedinicama Digital Inverter i Super Digital Inverter za radnu tvar R32 ili R410A. Jako tanak dizajn s najboljim vrijednostima razreda energetske učinkovitost. Dostupna u pet stupnjeva snage od 2,5 do 5,0 kW.

Visokotlačna kanalna jedinica R32
PUNOM SNAGOM
Visokotlačna kanalna jedinica za sustave za jednu prostoriju RAV za 1:1 kombinaciju vanjske jedinice Digital Inverter BIG za radnu tvar R32. Na temelju visokog statičnog tlaka jedinica je najbolje prikladna za velike prostorije. Dostupno u dva stupnja snage od 19,0 i 22,5 kW.

Zračna zavjesa za vrata
ZRAČNA BARIJERA KOJA ŠTEDI ENERGIJU
Zračna zavjesa za vrata AirCurtain za sustave za jednu prostoriju RAV za 1:1 kombiniranje s vanjskim jedinicama Digital Inverter i Super Digital Inverter za radnu tvar R410A. Uz funkciju strujanja zraka ili funkciju grijanja ne propušta zrak u ulaznim područjima. Dostupna u četiri stupnja snage od 8,0 do 16,0 kW.

Set za ventilaciju: upravljanje temperaturom prostora
UPRAVLJANJE TEMPERATUROM ISPUŠNOG ZRAKA
Set za ventilaciju za upravljanje temperaturom ispušnog zraka za uključivanje vanjskih izmjenjivača topline DX u sustavima za ventilaciju. Za kombiniranje s vanjskim jedinicama Digital Inverter, Super Digital Inverter i Digital Inverter BIG za radnu tvar R410A. Upravlja načinom rada za hlađenje ili grijanje preko temperature prostorije odn. ispušnog zraka.

Set za ventilaciju 0-100 volti
VANJSKA KONTROLA SNAGE
Set za ventilaciju za upravljanje snagom za uključivanje vanjskih izmjenjivača topline DX u sustavima za ventilaciju. Za kombiniranje s vanjskim jedinicama Digital Inverter, Super Digital Inverter i Digital Inverter BIG za radnu tvar R410A. Upravlja načinom rada za grijanje ili hlađenje preko signala od 0  – 10 V regulacije ventilacije u skladu sa zahtjevima za snagom.

Za sve proizvode i njihove mogućnosti, te opširnije informacije o proizvodoma preuzmite katalog.

Vanjske jedinice

Odgovarajuće vanjske jedinice za opskrbu do četiri unutarnje jedinice. Vaš stručni savjetnik rado će vam pomoći prilikom odabira.

Za sve ostale informacije o proizvodima, te eventualnoj ponudi molimo da nas kontaktirate.

Digital Inverter BIG
ROBUSNI SNAŽNI PAKETI
Vanjska jedinica Digital Inverter BIG s radnom tvari R410A za režim hlađenja i grijanja. Za 1:1 kombinaciju s visokotlačnom kanalnom jedinicom i setom za ventilaciju te s maksimalno četiri unutarnje jedinice u režimu rada Twin-/Double-Twin-/Triple. Dostupno u stupnjevima snage 20,0 i 23,0 kW.

Digital Inverter R32
RAZNOVRSTAN TERETNI KONJ
Vanjska jedinica Digital Inverter za sustave za jednu prostoriju RAV s radnom tvari R32 za režim hlađenja i grijanja sa širokim spektrom snage. Dostupna u šest stupnjeva snage od 2,5 do 12,0 kW.

Super Digital Inverter R32
VISOKOUČINKOVITI TRAJNI POMIČNI POKAZIVAČ
Vanjska jedinica Super Digital Inverter s radnom tvari R32 za režim hlađenja i grijanja sa širokim spektrom snage. Dostupna u četiri stupnja snage od 5,3 do 12,5 kW.