SPLIT sustavi
Rješenje za jednu prostoriju

Klima uređaji poboljšavaju zrak u prostoriji

Čistoća, svježina, osjećaj ugodnosti – nakon proljetnog čišćenja osjećamo se posebno ugodno u svom domu. Glavni razlog je čist zrak. Klima uređaji filtriraju čestice i tako stvaraju čistu klimu u prostoriji. Klima uređaji tvrtke TOSHIBA opremljeni su dvostupanjskim sustavima za čišćenje zraka, ovisno o uređaju:

Opširnije u KATALOGU

 

 

Dvostupanjsko čišćenje
Aktivni karbonski i katehinski filtar zahvaća čestice i uklanja iz njih neugodan miris s pomoću prirodne tvari iz zelenog čaja.

Prašina se filtrira
Svi uređaji tvrtke Toshiba opremljeni su plastičnim filtrima koji se mogu oprati. Već pri ulazu zrak se čisti od krupnih onečišćenja i prašine.

Uklanjaju se najmanje čestice
Plazma filtar je deset puta učinkovitiji od filtra za prašinu. Najmanje čestice nabijaju se elektrostatičkim nabojem i lijepe za filtar.

Zrak se neutralizira
Prirodni Indoor-Air-Quality (IAQ) filtar ima vrlo specifično djelovanje i neutralizira 99 % najmanjih čestica veličine virusa, klica i bakterija.

Unutarnje jedinice

Daiseikai 9 - R32
PREMINUM SINGLE-SPLIT
Daiseikai 9 spaja dobar dizajn s komforom i učinkovitošću na visokoj razini. Savršene karakteristike rada za vanjsku i unutarnju jedinicu u kombinaciji s vječno modernim dizajnom i visokokvalitetnim sustavom filtra za zrak.

Shorai premium  - R32
DODATNA VRIJEDNOST
Komforna zidna jedinica gornje srednje klase s plazma sustavom filtara za zrak i upravljačkim komponentama više klase. Za primjenu s 1:1 Single vanjskom jedinicom ili u kombinaciji s dodatnim unutarnjim jedinicama na multi vanjskoj jedinici za 2 do 5 prostorija.

Suzumi plus - R32
MNOGOSTRANI ALLROUNDER
Klasična zidna jedinica ima sedam brzina ventilatora, Hi Power, Quiet funkciju, ekološki pogon i način rada „Comfort Sleep”. Posebni filtar IAQ čisti zrak u prostoriji s pomoću enzima.

Seiya - R32
KOMPAKTNA POČETNA KLASA
Kompaktna zidna jedinica početne klase SEIYA sa standardnim filtrom za zrak. Za primjenu s 1:1 Single vanjskom jedinicom ili u kombinaciji s dodatnim unutarnjim jedinicama na multi vanjskoj jedinici za 2 do 5 prostorija.

Konzola - R32
POGODAN ZA SVAKU PROSTORIJU
Manja je od standardnog grijača, a ima funkcije grijanja i hlađenja. Možete birati između različitih ispusta zraka i brzina ventilatora. Jedinstven efekt grijanja poda osigurava topla stopala. Posebni filtar IAQ čisti zrak u prostoriji s pomoću enzima.